Sidor

söndag 18 februari 2024

Grevinnan - Gabriella P. Kjeilen

Titel: Grevinnan 
Författare:
Gabriella P. Kjeilen
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
121
Utgiven:
November 2023
Finns hos:
Bokus/Adlibris







Beskrivning från Goodreads:
Redan när knivseggen blänker i stearinljusets sken, innan blodet börjar rinna och färga lakanet rött vet Signe att det är över. Livet. Hon har vetat det länge. Sett det i sin makes ögon som förvrängts av vrede och hat.


I sista stund blir hon erbjuden ett nytt liv. Ett liv hon aldrig skulle ha accepterat men som nu blir hennes enda chans.


Hon vaknar upp till ett Uppsala olikt det hon vuxit upp i och med känslor så starka att de inte går att förtränga. Hämnd men också något annat. En hetta hon länge försökt ignorera men som nu kommer till ytan.


Grevinnan är en historisk urban fantasy i gotisk kuliss om de varelser som lurar i skuggorna och om hur sann kärlek kan läka ett brustet hjärta.

Kommentarer:
Grevinnan är en novell som jag verkligen fastnade för! Jag borde väl inte bli förvånad eftersom jag i princip älskat allt jag har läst av författaren, men Grevinnan fick mig att inse att jag har saknat att läsa om vampyrer, och lämnade mig med ett stort behov av vilja läsa mer! Jag önskar så att denna hade varit längre för jag var inte redo att släppa dessa karaktärer och världen. Det var otroligt spännande att få läsa om Signe, både innan hon blev vampyr och efter och jag gillade verkligen Signe och Beata tillsammans. Språket var precis som i författarens andra böcker, otroligt fint.

Grevinnan bjöd på spänning, kärlek och mycket mer och den var så bra! Jag vill ha mer!

Betyg 8/10


Tack Seraf förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar