Sidor

fredag 12 juli 2024

Berätta tre saker - Callum Bloodworth

Titel: Berätte tre saker 
Författare:
Callum Bloodworth
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
255
Utgiven:
Mars 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris




Beskrivning från Goodreads:

Allt Liv kan tänka på är döden. Det är inte Livs fel, varken att hennes mamma gått bort eller att hon kan ha fått corona av en kille som kysst henne av misstag.


Allt Dag kan tänka på är Liv. I alla fall sedan han hamnade utanför hennes dörr efter världshistoriens sämsta dag.


I en virvelvind av cupcakes, campingbord och körsbärsblommor förändras deras liv för alltid, hon som inte får lämna lägenheten och han som bär på en mörk hemlighet. Men kan man falla för någon bakom en stängd dörr? Och finns det plats för ännu en kärlekshistoria när världen håller på att gå under?

Kommentarer:
Berätta tre saker är en bok som jag har velat läsa sedan den släpptes men av olika anledningar har den fått vänta, men nu är den äntligen läst och jag älskade den!
Jag fastnade direkt för författarens språk, det var så fint och nästan lite poetiskt. Efter några sidor fastnade jag för karaktären Liv. Jag kände så för henne och kände igen mycket av hennes tankar och funderingar. Det kändes lite som jag läste  bok av John Green när jag läste den här, och hans böcker gillar jag mycket.

Jag kände så många känslor under läsningens gång och det kändes som författaren grep tag i mitt hjärta för att sedan inte släppa taget.
Det är så mycket djup i handlingen samtidigt som det är så mycket fint med också. Jag kommer ha Liv och Dags berättelse med mig länge, och detta är en bok som kommer läsas om.


Berätta tre saker är en fantastik bok, den kommer absolut vara en av årets favoriter och jag är så glad att jag har fler böcker av författaren hemma!

Betyg 9/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar