Sidor

torsdag 25 juli 2024

Långfredagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Långfredagen 
Författare:
Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt
Språk:
Svenska
Serie:
Frida von Engen#2
Antal sidor:
356
Utgiven:
Maj 2024
Finns hos:
Bokus/Adlibris




Beskrivning från Goodreads:
ETT ISANDE KAMMARSPEL


En direktsänd talkshow som förvandlas till ett hotfullt gisslandrama. Succéduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt är tillbaka med Långfredagen, som utspelar sig i en låst tv-studio under sju intensiva timmar.


Det är långfredag och säsongspremiär för talkshowen Frida-y. Strålkastarljuset fyller scenen, publiken sitter tyst av förväntan. Ute i kulisserna väntar en kontroversiell gäst som Frida von Engen har bjudit in för att säkra tittarsiffrorna under kvällens comeback.


Mitt i livesändningen framträder en maskerad gestalt ur skuggorna. Under huvtröjan döljer sig en bombväst. Det råder ingen tvekan om att hotet är äkta: "Om ni avbryter sändningen dör alla."

Kommentarer:
Långfredagen är uppföljaren till Födelsedagen,som var en riktigt bladvändare och efter jag hade läst ut den, kastade jag mig över Långfredagen. Jag fastande direkt och jag tror jag tyckte om denna bok lite mer än Födelsedagen.

Den här serien är bara så bra, det är spännande, vasst, fartfyllt och man vet aldrig vad karaktärerna är kapabla till. Författarna har verkligen lyckats med att fånga läsaren från första stund. Även den här boken slukade jag, och nu blir det att längta tills nästa bok, för jag vill läsa mer!
Handlingen var som sagt spännande, och även lite läskig eftersom det inte är omöjligt att detta skulle kunna hända, tyvärr. Författarna använder ett  fängslande språk och dessutom är detta omslag helt magiskt.

Långfredagen bjöd på en mycket spännande läsning och den bjöd på en otroligt fartfylld läsupplevelse!

Betyg 8,5/10


Tack Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar