onsdag 17 augusti 2022

Rött vitt & kungligt blått - Casey McQustion

Titel: Rött vitt & kungligt blått 
Författare:
Casey McQustion
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
474
Utgiven:
Maj 2021
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Alex Claremont-Diaz är son till USA:s första kvinnliga president. Tillsammans med sin syster och deras bästa kompis utgör de Vita huset-trion, en social influencer-makt att räkna med, och som Vita huset inte är sena att utnyttja. 


Problemet är bara att Alex har en ärkefiende, prins Henry av Wales. När ett bråk mellan dem hamnar på hela världens löpsedlar måste de ofrivilligt låtsas vara vänner tills stormen har blåst över. Men ju mer Alex lär känna prins Henry, desto mer ser han vad som döljer sig under hans drömprinsyta. Snart är de vänner på riktigt, men vänskapen djupnar till något mer. Något som kan hota Alex mammas planer på att bli omvald som president.

Kommentarer:
Rött vitt & kungligt blått har jag varit nyfiken på länge, och nu är den äntligen läst och jag gillade den väldigt mycket!

Jag gillade verkligen karaktärerna Alex och Henry, både tillsammans och var för sig. Jag gillade också språket som var lättsamt och gjorde att boken gick rätt fort att läsa.
Det enda negativa är att jag tycker att boken var lite för lång, men annars gillade jag den väldigt mycket.
Jag vill definitivt läsa mer av författaren och är glad att jag har en bok av henne hemma och oläst.

Betyg 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...