måndag 19 mars 2018

Veckans läsning - Vecka 12

Läsningen har gått lite trögt, eller det känns som det iallafall. Den veckan har jag lite för ambitiösa läsplaner med tanke på att jag ändå jobbar en del i veckan, men jag hoppas jag hinner med en del från den här högen. 

Först och främst vill jag lyssna klart på A Little Princess som jag har ungefär 1,5 timme kvar på så det borde inte vara något problem. 
A Conjuring of Light har jag hållit på med hur länge som helst med känns det som men den är jättebra men väldigt lång. Jag har läst ungefär 300 sidor av 665 så jag hoppas läsa klart den i veckan. 
Sedan vet jag inte om jag ska påbörja min omläsning av Illuminae & Gemina innan Obsidio dyker upp här hemma, eller om jag påbörja min omläsning av Shatter Me serien innan Restore Me dyker upp... Jag har inte bestämt mig för vilken serie det blir än för jag vill så gärna läsa om båda två!
Sedan vill jag även läsa Vita löparen av Hanna Blixt som jag fick hem i fredags. Läste klart den innan inlägget kom upp och gillade den väldigt mycket! 

Hoppas ni får en fin vecka med lite solsken! 


2 kommentarer:

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...