tisdag 16 februari 2016

Secondhandfynd

Jag tog en liten tur till en secondhandbutik som ligger rätt nära, och de hade bokrea!Det var 4 för 3 och alla kostade bara 5 kr, så det slutade med att jag gick ut med några... 5 böcker i Otherworld serien av Kelly Armstrong, som jag nu hoppas att jag tycker är bra. 
En man som heter Ove, som jag har i pocket och inte har läst än, men som var i fint skick så kunde inte låta bli. 
Livet efter dig av Jojo Moyes, jag har varit så sugen på att läsa den här och har varit nära att köpa den ny flera gånger och nu hittade jag den i nyskick så blev väldigt glad. 
Sedan hittade jag även Andra och Tredje sommaren i systrar i jeans serien, jag har allihopa inbundna men just den andra och tredje boken är väldigt slitna så blev glad när jag hittade dem i nyskick också! 
Det är så roligt med secondhandbutiker, speciellt när man hittar riktigt fina fynd! 8 kommentarer:

 1. Livet efter dig är så himla fin, läs!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den kommer absolut bli läst, har velat läsa den ett tag nu :)

   Radera
 2. Ove och Livet efter dig är så bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ser fram emot att läsa båda väldigt mycket :)

   Radera
 3. Det var fina fynd! Ove är så charmig, och sorglig.. Systrar i jeans skulle vara roligt att läsa igen, kommer inte ihåg så mycket :) Jag tycker också väldans mycket om second hand. Men ibland är det ett farligt ställe för jag tar alltid med mig minst en bok hem ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ser fram emot att läsa allihopa :) Hehe ja lite farligt är det ju, men när det är så billigt så gör det inget :) Jag har nog tänkt läsa om Systrar i jeans i sommar, tror jag var runt 13-14 när jag läste dem sist så det ska bli kul att få se om de är lika bra som jag tyckte då :)

   Radera
 4. Vilka härliga fynd! Second hand är så himla bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, blev väldigt nöjd :) Ja second han är verkligen bra, speciellt för plånboken ;)

   Radera

Mohrelda 1 - Lovisa Wistrand

Titel: Mohrelda 1 Författare: Lovisa Wistrand Språk: Svenska Serie: Alvblodstrilogin #4 Antal sidor: 240 Utgiven: September 2023 Finns...