torsdag 26 januari 2017

10 böcker jag vill läsa under 2017

Det finns hur många böcker som helst som jag skulle vilja läsa i år, men precis som förra året så har jag valt ut några som jag bara känner lite extra för att läsa. 


Heartless av Marissa Meyer 
Crooked Kingdom av Leigh Bardugo 
The Book Thief av Markus Zusak
Across the Universe av Beth Revise 
The Darkest Minds av Alexandra Bracken
This Savage Song av Victoria Schwab
The Sun is Also a Star av Nicola Yoon
The Skylighter av Becky Wallace
Poison Study av Maria V Snyder
The Girl of Fire and Thornes av Rae Carson 

(och även typ alla andra böcker av Brandon Sanderson som jag inte läst) 

Har ni några särskilda böcker som ni gärna vill läsa under 2017? 

2 kommentarer:

 1. Heartless & The Book Thief vill jag också läsa. The Sun is Also a Star är jag osäker på dock. Och i övrigt så har jag läst och mestadels älskat resten av böckerna ovan. Så du har definitivt mycket bra läsning framför dig. :)

  Själv vill jag läsa A Drop of Night av Stefan Bachmann, The Midnight Star av Marie Lu, The Lunar Chronicles av Marissa Meyer och The Star-Touched Queen av Roshani Chokshi i år. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Book Thief var med på min lista förra året också så jag hoppas den blir läst i år :) Jag kan verkligen rekommendera Nicola Yoons debut Everything Everything, tror du skulle gilla den :) Jag hoppas The Sun is Also a Star är minst lika bra som den.

   Åh vad roligt att du ska läsa The Lunar Chronicles, det ska bli så roligt att få veta vad du tycker om dem :) The Star-Touched Queen har jag också hemma, ville så gärna läsa den när den kom ut men sedan har jag sett så mycket negativa recensioner om den så nu är jag lite osäker, men kommer nog ändå försöka läsa den snart, hoppas vi gillar den :)

   Radera

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...