söndag 10 januari 2021

Pojken från skogen - Harlan Coben

Titel: Pojken från skogen 
Författare:
Harlan Coben
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
378
Utgiven:
Januari 2020
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Ett barn hittas i skogen på USA:s östkust. Han har överlevt ensam utan mänsklig kontakt och har inget minne av var han kommer ifrån. Pojken får namnet Wilde. 


30 år senare har Wilde återvänt till skogen där han lever isolerad och utstött från den stad han vuxit upp i. Han har lämnat sin lysande karriär som yrkessoldat och spårningsexpert bakom sig och föredrar ett avskilt liv utan några nära relationer. 


Men när en tonårsflicka försvinner spårlöst blir Wilde tillfrågad att använda sina unika färdigheter för att hitta henne. Han tvingas återvända till det samhälle han aldrig passat in i och upptäcker snart att staden och dess makt elit döljer mörka hemligheter som kan förstöra otaliga liv.

Kommentarer:
Pojken från skogen är Harlan Coben senaste bok och som alltid är författaren duktig på att fånga läsarens intresse på en gång.
Boken bjöd verkligen in till sträckläsning och jag ville hela tiden veta vad som skulle hända, även om jag tyckte att handlingen var lite långsam emellanåt.
Språket var som alltid lättsamt och fullt av detaljerade miljöbeskrivningar.
Karaktärerna var intressanta att följa och handlingen bjöd på en hel del oväntade vändningar. 


Pojken från skogen bjöd på en härlig sträckläsning och jag gillade den! 


Betyg 6/10
 

Tusen tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

2 kommentarer:

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...