torsdag 28 oktober 2021

Docksamlarens hus - Tobias Söderlund

 

Titel: Docksamlarens hus
Författare:
Tobias Söderlund
Språk:
Svenska
Serie:
Spökhunden Buster 
Antal sidor:
107
Utgiven:
Juni 2021
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Det är sommarlov och Ellens familj har tillfälligt flyttat närmare sjukhuset för hennes cancersjuka brors skull. Huset de hyr tillhör en gammal man, och när de kliver in i hallen möts Ellen av det värsta hon vet: Dockor! Hela huset är fullt av hyllor och skåp med dockor i, som alla stirrar på Ellen. Hunden Buster gillar det inte heller, utan börjar genast morra och skälla - särskilt inne i Ellens rum. Kan det vara så att Buster ser spöken igen?

Som tur är kommer bästa vännen Lorraine och hälsar på. Det här mysteriet tänker hon inte missa! 


Kommentarer:
Docksamlarens hus är andra boken i serien Spökhunden och denna var minst lika bra första, om inte snäppet bättre! Den tar vid precis där första boken slutade så jag är glad att jag kunde dyka ner i denna direkt.

Handlingen bjöd på mycket spänning, mystik och ett hus av dockor, hur kusligt kan inte det bli? Språket är lättsamt och fullt av detaljerade miljöbeskrivningar vilket gjorde det lätt att föreställa sig hur allt såg ut. Sedan har vi dessa fantastiska illustrationer som gjorde läsupplevelsen ännu bättre!

Docksamlarens hus bjöd på mycket spännande läsning och jag kan varmt rekommendera dess böcker till både barn och vuxna!

Betyg 7/10


Tusen tack till Rabén&Sjögren för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...