fredag 23 september 2022

X - Pascal Engman

Titel: X
Författare:
Pascal Engman
Språk:
Svenska
Serie:
Vanessa Frank #5
Antal sidor:
623
Utgiven:
September 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Sport- och spelindustrin exploderar, men bortom onlinebettingen finns en underjordisk marknad där de stora transaktionerna sker genom matchfixning, våld och korruption.


En mördad fotbollsfru i en lyxvilla på Lidingö. En pojke i förorten med en framtid som idrottsstjärna. En utstött mellanstadielärare som drömmer om att bli sedd för den hon är. I den senaste delen i serien om Vanessa Frank vävs deras historier samman till ett fartfyllt drama och en omöjlig ekvation. Nu måste polisinspektör Vanessa Frank hitta den okända variabeln X innan det är för sent.


X är en rafflande resa in i de kriminella nätverkens värld. Sportindustrin är en av vår tids mest transaktionstäta marknader och ett fotbollsproffs kan idag tjäna miljarder. Baserad på gedigen research har Engman skapat en fiktiv thriller om det skoningslösa spelet bakom spelen. Med sina mångbottnade karaktärer är X en djuplodande spänningsroman om människans starkaste drivkrafter.

Kommentarer:
Detta var 623 sidor av spänning, högt tempo och Pascal Engmans fantastiska språk! Oj vad jag gillade den här boken! Jag kunde verkligen inte sluta läsa.

Karaktärerna kändes äkta och det var så roligt att få läsa mer om Vanessa Frank och jag tror detta är min favorit i serien.  Handlingen var så fartfylld och full av spänning. Jag kan inte nog rekommendera den här serien, den är så bra!

Betyg 9/10


Tack till Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...