onsdag 5 oktober 2022

En ateljé i Paris - Guillaume Musso

Titel: En ateljé i Paris
Författare:
Guillaume Musso
Språk:
Svenska
Serie:
-
Antal sidor:
424
Utgiven:
Mars 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Polisen Madeline har rest från London till Paris för att få lite tid för sig själv och i lugn och ro tänka över sitt liv. På grund av en dubbelbokning blir hon dock tvungen att dela den ateljé som hon hyrt i hjärtat av Paris med författaren Gaspard, som kommit från USA för att skriva ostört.


Atetelén har tillhört den mytomspunne konstnären Sean Lorenz, och är forfarande fylld av hans passion för ljus och färg. Men Lorenz sista tid i livet präglades av sorg efter att hans lille son mördats. Både Madeline och Gaspard blir besatta av konstnärens öde och bestämmer sig för att spåra upp de tre tavlor han påstås ha målat strax före sin död.


De inser snart att den nyckfulle konstnären bär på en fruktansvärd hemlighet och i sökandet efter sanningen kommer Madeline och Gaspard att tvingas möta sina egna demoner …

Kommentarer:
En ateljé i Paris är den tredje boken jag läst av Musso och även om den inte riktigt var lika bra som Central Park så var den ändå jättebra!

Jag älskar författarens språk, det är så fängslande och det går inte att sluta läsa, vilket är en sådan härlig känsla. Första halvan av boken var ganska så långsam men andra halvan var full av spänning! Karaktärerna tyckte jag också om.

Om jag längtar efter att få läsa mer av författaren? Svar ja!

Betyg 7/10
 


Tack till Bokförlaget Nona för överraskningen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Den hemliga gästen - Nita Prose

Titel: Den hemliga gästen  Författare: Nita Prose Språk: Svenska Serie: Molly Gray #2 Antal sidor: 298 Utgiven: Januari 2024 Finns hos...