tisdag 4 oktober 2022

Agnes Evander och De dödas sjö - Anna Lundgren

Titel: Agnes Evander och De dödas sjö
Författare:
Anna Lundgren
Språk:
Svenska
Serie:
Agnes Evander #1
Antal sidor:
258
Utgiven:
Januari 2022
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Goodreads:
Från att ha varit ”ingen speciell” i skolan, förändras allt för Agnes Evander när hon får plats på Ljungvikens sommarskola. Där samlas ungdomar med liknande talanger för att lära sig kontrollera och utveckla dem. 

Men snart börjar mystiska saker hända på Ljungviken. Har det någonting att göra med Legenden om Marius? Berättelsen som alla säger är påhittad, kanske för att de inte vågar tänka på vad som skulle hända om den vore sann…

Kommentarer:
Agnes Evander och De dödas sjö är första boken i serien Agnes Evander och detta är en bok för barn mellan 9-12 år, och hur fint är inte omslaget också?

Detta var en så  mysig och samtidigt spännande middle grade som passar perfekt för barn och vuxna! Jag fastnade för karaktärerna på en gång och de kändes så realistiska också. Agnes var så modig och stark, och jag gillade verkligen henne!
Jag gillade språket som kändes målande och det var lätt att föreställa sig hur allt såg ut och vad som hände.

Handlingen var spännande och jag ville hela tiden fortsätta läsa, jag ser verkligen fram emot att läsa nästa del i serien!

Betyg 8/10


Tack  till Rabén&Sjögren för överraskningen! 
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mohrelda 1 - Lovisa Wistrand

Titel: Mohrelda 1 Författare: Lovisa Wistrand Språk: Svenska Serie: Alvblodstrilogin #4 Antal sidor: 240 Utgiven: September 2023 Finns...