tisdag 24 september 2024

Här och nu - Johanna Bergqvist

Titel: Här och nu 
Författare:
Johanna Bergqvist
Språk:
Svenska
Serie:
-
Antal sidor:
265
Utgiven:
Februari 2024
Finns hos:
Bokus/Adlibris




Beskrivning från Goodreads:
Efter två oförglömliga veckor i soliga Australien, minns Emma vem hon var innan hon för första gången drunknade i hans mörka ögon. Hon dumpar sin kontrollerande pojkvän och reser tillbaka till Sydney tillsammans med sin syster. Äntligen är hon fri att göra precis vad hon själv vill. Åtminstone nästan. Den enda haken är att hon svurit på att inte kära ner sig i någon australiensare. Ett löfte som hon inte har några planer på att bryta. 


Samtidigt jobbar Jake på som vanligt med sina renoveringsprojekt inför den fullspäckade sommarsäsongen nere i Palmy. Ovetandes om att hans liv snart kommer ta en vändning han aldrig kunnat föreställa sig. Som en blixt från klarblå himmel dundrar Emma in i hans stillsamma vardag och det råder inga tvivel om att ingenting någonsin kommer att bli sig likt igen.

Kommentarer:
Här och nu är författarens debut och vilken fin debut detta är!
Vill du läsa en romance med fantastiska miljöbeskrivningar av Australien och med karaktärer som fångar ditt hjärta, då är detta en bok för dig.

 Jag blev väldigt fängslad av det detaljerade miljöbeskrivningarna av Australien och de gjorde att jag gärna skulle vilja åka dit. Kärlek och vackra solnedgångar är ju så fint att läsa om och det var lätt att fastna för karaktärerna. Jag tyckte mycket om Emma och Jake, både tillsammans och var för sig. De hade fin kemi och boken bjöd på några heta scener men framförallt så fastnade jag för författarens språk. Just beskrivningarna av karaktärernas känslor och kärlek var så bra skrivet, det gjorde att jag verkligen kände med karaktärerna.

Här och nu bjöd på en mysig och fängslande läsupplevelse och jag kan varmt rekommendera den!

Betyg 7/10


Tack Vibery Press för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Här och nu - Johanna Bergqvist

Titel: Här och nu  Författare: Johanna Bergqvist Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 265 Utgiven: Februari 2024 Finns hos: Bokus / Ad...