torsdag 13 oktober 2016

Bloggen 1 år!

I tisdags var det ett år sedan jag startade min lilla blogg och skrev ett litet nervöst inlägg, och jag kan inte riktigt förstå att det redan har gått ett helt år sedan dess.
Jag minns att jag var lite osäker på om en blogg verkligen var något för mig, skulle jag verkligen våga? Men jag är så glad över att jag bestämde mig  ändå för att få vara med i denna underbara bokbloggsvärld är så otroligt roligt! 
 Även om jag alltid har älskat att läsa så har jag aldrig läst så mycket som jag har gjort det här året, tack vare alla boktips och all inspiration från er andra. 

Ni får även hålla lite utkik för jag har tänkt ha en liten utlottning inom kort också, som ett tack till er alla som kikar in, kommenterar,  och bara gör min vardag lite roligare!                                                                                                      

                                                                             Kram Jamie 

17 kommentarer:

 1. Stort, stort grattis på bloggfödelsedagen, och tack för en superb blogg som har kommit att bli en av mina absoluta favoriter!! :) <3

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men åh tack så mycket för de fina orden Petra! :) <3

   Radera
 2. Grattis! Hoppas att det blir fler år! :)

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott! :)
  Känner så igen mig, det var lite läskigt men så otroligt roligt och ångrar bara att jag inte gjorde det tidigare :)

  SvaraRadera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...