fredag 26 juli 2019

Ensamvarg - Sara Dalengren


Titel: Ensamvarg 
Författare:
Sara Dalengren
Språk:
Svenska
Serie:
Flocken #1
Antal sidor:
270
Utgiven:
Juli 2018
Finns hos: Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Miriam är thrillerförfattaren med smak för det makabra, vilket har haft en förödande effekt på hennes kärleksliv. Hon lever ensam, omgiven av Hökensås skogar, men när hon tar sig an en skadad främling förvandlas hennes lugna lantliga tillvaro drastiskt.

Jonathan är en skepnadskiftare på flykt undan flocken som dömt honom till döden. Vad han har gjort för att förtjäna sin dödsdom vet han inte. Hos Miriam finner han en fristad, men vågar han tro på en framtid eller kommer det förflutna att hinna ikapp honom?

Kommentarer:
Ensamvarg är första boken i serien Flocken som är en svensk paranormal romance. Det var ett bra tag sedan jag läste paranormal romance och jag hade glömt hur mycket jag gillar den genren.
Jag fastnade direkt för Ensamvarg och jag förstår inte varför den fick ligga oläst så länge! Det var den perfekta blandningen mellan humor, charmiga karaktärerna, spänning och kärlek.

Jag gillade verkligen karaktärerna. Miriam var så snäll och omtänksam och att hon var thrillerförfattare var riktigt intressant att läsa om.
Jonathan gillade jag också, han var fin och inte lika macho som många andra skepnadskiftare som jag läst om tidigare, vilket jag uppskattade.
Handlingen drev hela tiden framåt och mot slutet blev det riktigt spännande så nu vill jag definitivt läsa resten av serien.

Ensamvarg bjöd på en härlig läsning med underbara karaktärer och jag ser fram emot att fortsätta med serien!

Betyg 8/10

1 kommentar:

 1. Hej!
  Steffi heter jag och jag undrar om du vill göra ett blogglänksbyte?
  https://bokrosen.blogg.se

  Kommentera på min blogg om du skulle vilja det.

  Hälsningar
  Steffi

  SvaraRadera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...