onsdag 7 september 2022

Förbannade kärlek - Colleen Hoover

Titel: Förbannade kärlek 
Författare:
Colleen Hoover
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
381
Utgiven:
Februari 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
När Tate Collins flyttar till San Fransisco för att plugga till sjuksköterska är Miles Archer den första hon träffar. Han ligger redlös i korridoren utanför hennes brors lägenhet, där Tate ska bo. Miles Archer är pilot och bär på ett mörkt förflutet. Han är en gåtfull person som aldrig ler, aldrig verkar glad och som har bestämt sig för att aldrig dejta, förälska sig eller känna någonsin igen.


Det är uppenbart att det inte är kärlek vid första ögonkastet mellan Tate och Miles. Kanske kan man inte ens kalla dem vänner. Vad de däremot upptäcker att de har, är en obestridlig och laddad attraktion för varandra. De enas om det perfekta upplägget: hon vill inte ha ett förhållande och han vill inte ha kärlek. Då kvarstår sex. Deras relation är enkel, så länge Tate håller sig till de två villkor Miles satt upp: Fråga aldrig om det förflutna. Förvänta dig aldrig en framtid.


Båda tror att de kan hantera en sådan relation, men det visar sig vara mer komplicerat än de tänkt sig.


Kommentarer:
Ännu en gång har Colleen Hoover skrivit en beroendeframkallande läsning där det inte gick att sluta läsa!

Detta är tredje boken av författaren som jag läser och jag gillade Förbannade kärlek, även om det inte är min favorit av henne. Språket var lättsamt och riktigt fint. Jag trodde att mina känslor skulle vara överallt efter att boken tog slut och jag kände saker absolut, men inte på den nivån jag trodde. 

Jag gillade karaktärerna både tillsammans och var för sig, och handlingen bjöd på mycket kärlek men även en del djup. Jag tyckte däremot att boken tappade lite efter halva boken men det är ändå en bok jag kan rekommendera!

Betyg 6,5/10


Tack till Albert Bonnier förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...