torsdag 22 september 2022

Sjöjungfrun - Anki Edvinsson

Titel: Sjöjungfrun
Författare:
Anki Edvinsson
Språk:
Svenska
Serie:
Charlotte von Klint & Per Berg #3
Antal sidor:
443
Utgiven:
Juni 2022
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeälven. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg kopplas på fallet och en intensiv jakt på mördaren inleds. Allt förändras i ett slag när en ung man ställer sig på Rådhustorget med en bombväst. Hänger händelserna samman på något vis? Per och Charlotte inser att de måste agera snabbt för att få stopp på det accelererande våldet som drabbat staden.


Samtidigt tampas Per med sjukdom i familjen och Charlotte ser sin nyfunna trygghet rämna när en gammal bekantskap dyker upp på polisstationen. Det är bäddat för konflikter, men trots sina olikheter och privata problem är de båda poliserna ett oslagbart team.

Kommentarer:
Sjöjungfrun bjöd på en riktigt spännande och välskriven läsning där handlingen bjöd på fullt av oväntade vändningar. Det var ett högt tempo genom hela boken vilket gjorde att jag läste ut boken väldigt snabbt, eftersom jag inte ville sluta läsa!
Vi får följa ett gäng karaktärer som allihopa var intressanta på olika sätt och det var extra roligt att få läsa mer om poliserna Charlotte och Per. 

Slutet gjorde mig och oerhört nyfiken på nästa del i serien! 

Betyg 7/10 


Tack till Norstedts förlag för överraskningen! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...