tisdag 20 oktober 2015

Böcker på min önskelista

Även fast jag har en ganska stor hög med olästa böcker här hemma så finns det flera som jag längtar efter att få läsa också, här är några av demGyllene sonen - Uppföljaren till Rött uppror som jag läste i somras.  Jag var inte riktigt lika såld på den som många andra är men jag gillade den och är väldigt nyfiken på att få veta mer.
Cruel Beauty  - Underbart omslag! Den här har jag läst en del om och den verkar bra. Det ska vara en form av återberättning av skönheten och odjuret och det låter spännande!
 I ljusets makt - Grisha triologin på svenska. Jag har varit sugen på att läsa den här serien länge och nu såg jag att den fanns på svenska och omslaget är snyggare än på den engelska faktiskt så kanske blir att jag läser den här på svenska.

Eldtronen- Uppföljaren till Den röda pyramiden som jag älskade, den här längtar jag efter! Det ska bli roligt att få följa med Carter och Saide på nästa äventyr.


Har ni läst någon av dessa?

4 kommentarer:

 1. Är också väldigt sugen på gyllene sonen! Gillade verkligen rött uppror. Cruel beauty har jag på läsplattan och i ljusets makt har jag läst på engelska, är en av mina favoritserier!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag är väldigt nyfiken på gyllene sonen :) Okej vad roligt att du tycker om grisa trilogin, det är nog den som jag är mest sugen på att läsa just nu :)

   Radera
 2. Jag tyckte faktiskt att Gyllene sonen var ännu bättre än Rött uppror (fast jag tror att jag är ganska ensam i det). Jag har läst alla dessa och alla tillhör mina absoluta favoriter, så du har mycket bra läsning framför dig. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, vad roligt att du tycker om alla böckerna! :) Jag längtar tills jag ska köpa dem!

   Radera

Den hemliga gästen - Nita Prose

Titel: Den hemliga gästen  Författare: Nita Prose Språk: Svenska Serie: Molly Gray #2 Antal sidor: 298 Utgiven: Januari 2024 Finns hos...