fredag 26 augusti 2016

Friday Reads!

Hej på er! 
Då var det fredag igen, och den här veckan har jag påbörjat med min omläsning av Throne of Glass böckerna för att vara redo för Empire of Storms som snart kommer ut!
Det är alltid så härligt att få läsa om sina favoritböcker och jag fullkomligt älskade Crown of Midnight när jag läste om den! Den har inte varit en favorit förut men nu har det absolut blivit det! 
Jag håller på med Heir of Fire nu och den kommer jag även läsa i helgen, och skulle jag bli klar med den eller känner för att läsa något annat så kommer jag nog fortsätta med The Hero of Ages av Brandon Sanderson som jag började läsa i början av veckan eller så kanske det blir att jag börjar läsa om The Assassins Blade, vi får se.


Hoppas ni får en trevlig helg! 

2 kommentarer:

  1. Jag skulle också behöva påbörja min ToG omläsning. Men jag vill inte förstöra böckerna för att jag är i något av en lässvacka.. Så känner mig aningen stressad nu. :P Åh, och Crown of Midnight blir bara bättre och bättre för varje omläsning. Tror att den (eller QoS) är min favoritbok i serien. :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Usch vad jobbigt med en lässvacka, hoppas det går över snart! Det kan ju annars hända att ToG hjälper dig ur den, ibland hjälper det att läsa om favoritböcker, iaf för mig :) Ja CoM var helt underbar!! Den har verkligen blivit en favorit, och det ska även bli roligt att läsa om Assassins Blade för den har jag inte läst om någonsin :P

      Radera

Allt det vackra är inte förstört - Danielle Younge-Ullman

Titel: Allt det vackra är inte förstört  Författare: Danielle Younge-Ullman Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 434 Utgiven: Oktobe...