söndag 1 oktober 2017

TBR för oktober


Eftersom det nu redan är oktober så har jag tänkt försöka läsa lite böcker som känns passande att läsa just i oktober, och vissa vill jag bara väldigt gärna läsa så det är lite blandat. 

The Library at Mount Chant - Scott Hawkins 
Wonder Woman: Warbringer - Leigh Bardugi 
In the Shadow of Blackbirds - Cat Winters 
Nattfilm - Marisha Pessl (blir det här äntligen månaden som jag faktiskt läser den här?) 
The Coldest Girl in Coldtown - Holly Black 
City of Lost Souls - Cassandra Clare 
Mordet på Orientexpressen - Agatha Christie 
The Night Circus - Erin Morgenstern 

Glömde även bort att jag också vill läsa klart Nevernight och Jay Krsitoff och även Du av Caroline Kepnes. 

Vad ska du läsa i oktober? 

10 kommentarer:

 1. Är så sugen på att läsa om Mordet på Orientexpressen, men har så mycket annat att jag vill läsa också. Hoppas du hinner läsa Nattfilm, jag tyckte den var riktigt bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag hoppas att Nattfilm äntligen blir läst, har haft den ståendes alldeles för länge nu :P Kul att du gillade den :)

   Radera
 2. The Library at Mount Chant är jag nyfiken på så superkul att du ska läsa den! Blir intressant att höra vad du tycker :). Nattfilm älskar jag :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej vad kul! Jag hoppas verkligen att Nattfilm äntligen blir läst ;)

   Radera
 3. Jag älskade The Night Circus, även om den inte var som jag först trodde. Orientexpressen är jag också sugen på att läsa. Fast jag har sett den på tv och minns den mycket väl så jag vet inte hur spännande det blir då. :)
  Idag läste jag ut Heir of Fire av Sarah J Maas och precis som de tidigare böckerna var den superbra. Fantastisk författare! Tänkte läsa The Assassin's Blade som nästa bok eftersom du rekommenderade att jag skulle läsa den före Queen of Shadows. :) Jag ska väl ta mig an A Court of Thorns and Roses snart också, men vet inte riktigt hur många Throne of Glass-böcker man "borde" ha läst innan.
  Hoppas att du hade trevligt på bokmässan!

  SvaraRadera
  Svar
  1. The Night Circus blir jag bara mer och mer sugen på att läsa eftersom alla verkar älska den :)
   Vad kul att du tyckte om HoF! :) Ja, det är bra om du läser the Assassin´s Blade innan QoS, hoppas du kommer gilla den med, den är fortfarande en av mina favoriter i serien :) ACOTAR kan du läsa när du vill, serierna hör inte ihop på något sätt :)
   Bokmässan var en härlig upplevelse och jag är så glad att jag bestämde mig för att åka dit, även om det var väldigt mycket folk och väldigt varmt, haha :)

   Radera
 4. Ska läsa Sommar i det lilla bageriet på strandpromenaden, Komo och Erebos! Men boken Du är jag så taggad på så håller utkik på när du läst och recenserat den! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som du har mycket bra läsning framför dig! Ja, jag är väldigt nyfiken på Du men jag hoppas den inte är alltför läskig bara, haha :)

   Radera
 5. Night circus är en av mina favoritböcker någonsin, den är så bra<3
  Även modet på orintexpressen är ju en klassiker! Jag är också sugen på nattfilm!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att du gillar dem så mycket! :) Ja visst verkar Nattfilm bra? Jag har tänkt läsa den hur länge som helst men det blir aldrig av så nu hoppas jag att den blir läst!

   Radera

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...