fredag 1 februari 2019

Nu och för alltid Lara Jean - Jenny Han

Titel: Nu och för alltid Lara Jean 
Författare:
Jenny Han
Språk:
Svenska
Serie:
Antal sidor:
342
Utgiven:
Oktober 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris



Beskrivning från Goodreads:
Lara Jean is having the best senior year.

And there’s still so much to look forward to: a class trip to New York City, prom with her boyfriend Peter, Beach Week after graduation, and her dad’s wedding to Ms. Rothschild. Then she’ll be off to college with Peter, at a school close enough for her to come home and bake chocolate chip cookies on the weekends.

Life couldn’t be more perfect!

At least, that’s what Lara Jean thinks . . . until she gets some unexpected news.

Now the girl who dreads change must rethink all her plans—but when your heart and your head are saying two different things, which one should you listen to?

Kommentarer:
Nu och för alltid Lara Jean är den tredje och sista boken i serien och jag tyckte så mycket om de första två böckerna och den här boken var minst lika bra!

Jag älskar karaktärerna så mycket, alla är bara så fina, framför allt Laura Jeans lillasyster Kitty! Handling var precis lika charmig som i de andra böckerna, och åter igen blev jag så sugen på att baka.
Böckerna är om Laura Jean är den perfekta läsningen när du vill ha den där mysiga stämningen och det bästa är att böckerna passar för både unga och vuxna och om ni inte redan har sett film adaptionen som finns på Netflix så rekommenderar jag den varmt.

Nu och för alltid Lara Jean var den perfekta slutet på den en otroligt fin och charmig serie och nu längtar jag bara till nästa film!

Betyg 9/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Kvinnan i kanalen - Anne Stern

Titel: Kvinnan i kanalen  Författare: Anne Stern Språk: Svenska Serie: Barnmorskan i Berlin #1 Antal sidor: 364 Utgiven: Mars 2023 Fin...