onsdag 14 augusti 2019

När livet börjar om - Lucy Dillon

Titel: När livet börjar om
Författare:
Lucy Dillon
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
479
Utgiven:
Januari 2016
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
Libby och Jason har lämnat London för att ta över ett gammalt familjehotell på landet. De ska förverkliga sin dröm och förvandla det till en lyxig tillflyktsort för stressade storstadsmänniskor. Men projektet bjuder på fler svårigheter än de anat. Snart börjar Libby undra om det verkligen är den nystart för henne och Jason som hon hoppats på. En dag inträffar en otäck händelse precis utanför huset. En okänd kvinna blir påkörd och tappar minnet till följd av olyckan. När Libby erbjuder kvinnan att återhämta sig på hotellet sätter det igång en kedja av positiva händelser som kommer att förändra livet för många - och förverkliga mer än en dröm. När livet börjar om är en charmfull och värmande roman om att börja på nytt - och hur en liten gest av vänlighet kan ge ringar på vattnet och förändra livet för många.

Kommentarer:
Jag har tyckt om alla andra böcker som jag har läst av Lucy Dillon och När livet börjar om var inget undantag utan minst lika charmig som hennes tidigare böcker. Jag valde att lyssna på denna som ljudbok och den kan jag varmt rekommendera. 
Den här boken var också rätt så spännande och gillade jag också. 
Det var härligt att få läsa om karaktärerna från hennes tidigare böcker och självklart var det hundar med i denna boken också.

När livet börjar om bjöd på en härlig feelgood läsning och jag ser fram emot att läsa mer av Dillon i framtiden!

Betyg 7/10
 

4 kommentarer:

  1. Jag hoppas att jag kan läsa lite mer Dillon nu snart. Blev väldigt inspirerad efter hennes seminarie på Feelgoodfestivalen!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Gör det! Hennes böcker är så mysiga :)

      Radera

Berätta en detalj - Malin Tuvesson

Titel: Berätta en detalj  Författare: Malin Tuvesson Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 311 Utgiven: Maj 2022 Finns hos: Bokus / Ad...