lördag 18 juni 2016

Biobesök och semester!

Hej alla fina!
Jag tänkte bara berätta att jag nu har lite semester som kommer spenderas i underbara Norrland med min make, vilket ska bli riktigt härligt! 
Det kommer förhoppningsvis bli en del läst under veckan också, men det var väldigt svårt att välja vilka böcker som fick följa med... 
Jag ska ändå försöka att uppdatera lite under veckan, men det kanske inte blir lika ofta som jag egentligen vill. 

För övrigt så var jag och min mamma på bio igår och såg "Livet efter dig", och den var riktigt bra, och det var inte bara jag som fällde en tår (eller många) under filmen... Jag kände mig helt tom efteråt.. 

Skådespelarna var hur bra som helst och den höll sig även väldigt mycket till boken vilket både jag och mamma tyckte var roligt då vi både gillade boken väldigt mycket och nu vill jag nästan läsa om den även om jag läste den förra månaden. 
Jag kan verkligen rekommendera filmen (och boken också såklart!) 

Ha det så bra nu så hörs vi!

Kram Jamie 

7 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en fin semester! :)

  SvaraRadera
 2. Åh vad skönt att höra! Jag blev helt kär i trailern, och eftersom jag hade boken hemma läste jag den för några veckor sedan (för det är väl alltid bra att ha läst boken först?;)) - men sedan blev jag nästan rädd för att se filmen haha, för ifall den skulle förstöra min bild av boken.

  Men nu vågar jag nog se den trots allt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag är alltid lite rädd att se filmer som är baserade på böcker, av just samma anledning som dig, men den här tyckte jag var riktigt bra! Så om du gillade boken kan jag verkligen rekommendera dig att se filmen :) Hoppas du kommer gilla den!

   Radera
 3. Åh den vill jag se :)
  Vad härligt att ni åkt norröver, det har jag också precis gjort, verkligen skönt miljöbyte :) Hoppas ni får det mysigt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas du kommer gilla den, men ett tips är att ta med näsdukar ;)
   Ja, det är verkligen härligt med lite miljöombyte och Norrland är verkligen riktigt fint :) Tack, hoppas du också får en härlig semester! :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...