lördag 18 mars 2017

Book Haul

Hej på er! 
Som jag nämnde in min bokrea haul så köpte jag några andra böcker på SF bokhandeln som inte var på rea och sedan beställde jag även lite från Adlibris som kom igår som jag också tänkte visa upp! 


På SF bokhandeln köpte jag: 
The Long Way to a Small Angry Planet av Becky Chambers 
The Raven King av Maggie Stiefvater 
Gemina av Jay Kristof & Amie Kaufman 


Sedan fick jag en av årets mest efterlängtade böcker, nämligen Etched in Bone av Anne Bishop!


Från Adlibris beställde jag: 
Under Rose-tainted Skies av Louise Gornall 
A List of Cages av Robin Roe 


Wires and Nerve av Marissa Meyer Sist men inte minst så var min brorsa så snäll och gav en till bok i födelsedagspresent som jag helt och hållet har glömt att visa upp, och det var Elantris av Brandon Sanderson, tack snälla! 

Det var alla böcker för den här gången, Gemina har jag redan läst och jag älskade den! Etched in Bone håller jag på och läser just nu och de andra böckerna ser jag fram emot att läsa väldigt snart! 

Har du läst någon av dessa och vad tyckte du isåfall? 

10 kommentarer:

 1. Oj, vad många böcker! Har faktiskt inte läst någon av dem... Men blev intresserad av Etched in bones, som jag sökte upp efter att ha läst detta blogginlägg. Kanske lägger en beställning på den jag med :) Trevlig läsning! ��

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ser fram emot att läsa alla! :) Kul att du är intresserad av Etched in Bone, men den är den femte boken i serien (om du inte visste det :) ..)så rekommenderar att du börjar med Written in Red som är den första boken, hoppas du kommer gilla den om du väljer att läsa den! :)

   Radera
 2. Åh, vilka fina! Jag har läst The Raven King, Etched in Bone & Gemina. Tokälskar alla! Är väldigt nyfiken på The Long Way... & A List of Cages. Ser fram emot att höra vad du tycker om dem. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Gemina var ju helt underbar! Och Etched in Bone läste jag precis ut.... :) <3

   Radera
 3. Härliga nya böcker! :D Jag ha riste läst någon av dem men är nyfiken på flera. Som Small angry planet och A list of Cages :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Det ska bli så roligt att läsa allihopa :)

   Radera
 4. Spännande böcker du hittat!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, ser fram emot att läsa dem! :)

   Radera
 5. Gemina är ju naturligtvis amazing, men det visste du ju redan ;) A list of cages är riktigt bra den också! Rätt hemsk stundtals dock :P Själv är jag rätt nyfiken på wires and nerves, tala gärna om vad du tyckte om den sen när du läst den :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var den verkligen! ;) Ja, det känns som att A list of cages kommer vara lite tung att läsa... Wires and nerves har jag läst nu och den var så bra! Men om du inte har läst klart The lunar chornicles ska du göra det innan du läser den, om du inte vill bi spoliad :P

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...