fredag 25 augusti 2017

Helgens läsning


Nu är det äntligen fredag och jag har en ledig helg framför mig. Läsningen i veckan har gått ganska trögt men jag hoppas att det blir lite läst i helgen iallafall! 
Just nu håller jag på och läser The Steep & Thorny Way av Cat Winters och gillar den väldigt mycket, och sedan håller jag även på och lyssnar på Björnstad av Fredrik Backman som jag också gillar. 

Om någon av de böckerna skulle bli utlästa hoppas jag påbörja The Long Way to A Small Angry Planet av Becky Chambers  som jag har velat läsa nu hur länge som helst. 

 Trevlig helg på er, och vad ska ni läsa i helgen? 

6 kommentarer:

 1. Jag ska börja läsa Världen utan dig av Jill Santopolo :) Kanske även hinner läsa lite i Kärlek - Rädsla 1-0 av Johanna Hildebrand :) Trevlig helg!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Låter som bra planer, trevlig helg! :)

   Radera
 2. "The Long Way to A Small Angry Planet" har jag också velat läsa sedan lång tid tillbaka, så det ska bli intressant att se vad du tycker om den. Personligen planerar jag att läsa "Furthermore" av Tahereh Mafi i helgen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh Furthermore var så bra, hoppas du kommer gilla den! :)

   Radera
 3. Det låter som bra planer! Jag har tänkt läsa klart Love & Gelato och sen även påbörja Papperssjälar.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dina planer låter också bra, Papperssjälar är jättebra! :)

   Radera

Om du var min - Christina Erikson

Titel: Om du var min  Författare: Christina Erikson Språk: Svenska Serie: Svartåsviten #1 Antal sidor: 347 Utgiven: September 2023 Fin...