fredag 12 januari 2018

Top 5 nya favoritförfattare 2017!

Top 5 nya författare 2017

Under 2017 hittade jag flera nya favoritförfattare och här 5 av dem. Jag kanske inte läste alla deras böcker under 2017  men 2017 blev året som jag läste flera av deras böcker och tyckte om dem så pass mycket så att de blev favoriter. Jag har alltså läst mer än en bok av varje författare och listan är inte i någon speciell ordning.

Leigh Bardugo
Jag läste Grisha triologin 2016 men under 2017 läste jag Six of Crows & Crooked Kingdom, Wonder Woman Warbringer och nu är hon helt klart en ny favoritförfattare!

Fredrik Backman
Under 2016 läste jag En man som heter Ove men under 2017 läste jag 5 andra böcker och efter Björnstad blev han verkligen en favorit! 

Nicola Yoon 
Under 2016 läst jag hennes debut Everything Everything och under 2017 läste jag The Sun is Also a Star som jag gillade ännu mer. 

Kasie West 
Jag läste 5 av hennes contemporary böcker som jag alla älskade! 


Ryan Graudin
Under 2016 läste jag Wolf by Wolf men under 2017 läste jag uppföljare Blood for Blood och även Invictus som jag tyckte väldigt mycket om och nu är jag väldigt nyfiken på hennes andra böcker! 
4 kommentarer:

 1. Är sugen på att läsa alla författarna. Ha en trevlig fredag!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Då har du mycket att se fram emot! :) Hoppas du får en fin vecka!

   Radera
 2. Så himla många bra författare!!! är dessutom jättesugen på att läsa både wolf by wolf- duologin (är det en duologi? xD) och även invictus som jag faktiskt köpte för ett tag sedan! :D är faktiskt riktigt taggad på att läsa Invictus snart, vem kan säga nej till time travel och titanic och grejer? :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaa läs Wolf by Wolf duologin och Invictus!! :) Nej men precis, tidsresor kan ju aldrig bli fel liksom :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...