torsdag 6 oktober 2016

Oktober TBR

Hej på er! 
Nu var det väldigt länge sedan som jag gjorde en TBR, och det beror helt enkelt på att jag är väldigt dålig på att hålla dem, men samtidigt tycker jag att det är roligt att göra dem.. 
Iallafall så bestämde jag mig för att välja ut lite böcker som jag gärna vill läsa i oktober månad, och det är en liten blandad kompott med lite hyllvärmare och även böcker som jag tror passar för halloween också (men eftersom jag inte läser läskiga böcker så nöjer jag mig med att försöka några thrillers istället). Six of Crows - Leigh Bardugo 
Horde - Ann Aguirre 
Outtalat - Sarah Rees Brennan 
Omens - Kelly Armstrong
Trial by Fire - Josephine Angelini
Livet efter dig - Jojo Moyes
Kvinnan på Tåget - Paula Hawkins 

Horde har jag redan läst så än så länge håller jag med till denna hög, och jag hoppas verkligen att Six of Crows äntligen blir läst för den har jag velat läsa så länge! 

Har du tänkt läsa några speciella böcker i oktober och kanske kring halloween? Jag tar gärna emot lite halloween tips men helst inga alltför läskiga böcker då, hehe. 4 kommentarer:

 1. Jag tänkte också försöka göra en nu för oktober med lite läskiga böcker :) Ska fixa en video under helgen är planen.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej! Då ska jag definitivt kolla på din videon sen då :)

   Radera
 2. Six of Crows, Outtalat och Omens = stora favoriter hos mig! :) Och tips på läskiga böcker har jag en del.. : Between the Devil and The Deep Blue Sea & Between the Spark and the Burn av April Genevieve Tucholke (vilka inte är jätteläskiga, men mer stämningsfulla och aningen obehagliga), The Safest Lies av Megan Miranda (som är en thriller, men skrämde mig mycket), Demon Road serien av Derek Landy (blandar skräck med humor), The Dead House av Dawn Kurtagich, The Creeping av Alexandra Sirowy, Another Little Piece av Kate Karyus Quinn, Survive the Night av Danielle Vega, Shallow Graves av Kali Wallace och novellsamlingen Slasher Girls & Monster Boys. För att nämna några. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad många tips, tack så mycket! Ska kolla upp alla på en gång :) Hoppas jag vågar läsa någon av dem också ;)

   Radera

Den hemliga gästen - Nita Prose

Titel: Den hemliga gästen  Författare: Nita Prose Språk: Svenska Serie: Molly Gray #2 Antal sidor: 298 Utgiven: Januari 2024 Finns hos...