fredag 24 november 2017

Hinsides brinner - Karin Alvtegen & Albin Alvtegen

 Titel: Hinsides brinner
Författare:
Karin Alvtegen & Albin Alvtegen
Språk:
Svenska
Serie:
Hinsides trilogin #2
Antal sidor:
234
Utgiven:
Mars 2017
Finns hos:
Bokus/Adlibris 


Beskrivning från Goodreads:
Det har gått ett år sedan det första äventyret i Nyckeln till Hinsides och det har blivit sommarlov igen. Linus, hans handikappade syster Linnéa och deras mamma är kvar i lägenheten i Stockholm när Lionora plötsligt skickar ett meddelande från Hinsides: Hinsides brinner! Jag behöver din hjälp. 

Tillbaka i Hinsides får Linus reda på att Lionora är på flykt därifrån och ger sig av för att hitta henne. Det blir en lång och farofylld färd med många prövningar. Linus börjar trevande använda sina nyvunna magiska förmågor. För att rädda Lionora måste han riskera allt.

Kommentarer:
Hinsides brinner är den andra delen i Hinsides trilogin och boken utspelar sig ett år efter första boken och vi får ännu en gång följa med Linus på ett äventyr i Hinsides där han får träffa Lionora och även en del nya karaktärer.
Handlingen var verkligen fartfylld och händelserik och jag ville hela tiden veta vad som skulle hända härnäst!

Precis som den första boken så var Hinsides brinner full av spänning, magi och framför allt syskonkärlek och jag ser fram emot att få läsa den sista delen i trilogin som kommer ut nästa år!

Betyg 6,5/10

Tusen tack till Brombergs förlag för recensionsexemplaret! 

2 kommentarer:

Galleriet vid vattnet - Hanna Blixt

Titel: Galleriet vid vattnet  Författare: Hanna Blixt Språk: Svenska Serie: Leksands-sviten #2 Antal sidor: 303 Utgiven: Maj 2021 Finn...