onsdag 18 juli 2018

Fantastic Beats and Where to Find Them - Newt Scamander, J.K Rowling

Titel: Fantastic Beasts and Where to Find Them
Författare:
Newt Scamander,  J.K Rowling
Språk:
Engelska
Serie:
Hogwarts Library 
Antal sidor:
128
Utgiven:
Mars 2017
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Adlibris:
Fantastic Beasts and Where to Find Them, Newt Scamander's classic compendium of magical creatures, has delighted generations of wizarding readers. Now, in this updated edition with a new foreword by Newt himself and the unveiling of six beasts little known outside the American wizarding community, Muggles too have the chance to discover where the Thunderbird lives, what the Puffskein eats, and why shiny objects should always be kept away from the Niffler.

Kommentarer:
Fantastic Beats and Where to Find Them
är en bok som jag har tänkt läsa hur länge som helst, men av någon anledning har det inte blivit av förens jag hittade ljudboken på Storytel och och insåg att det var ingen mindre än Eddie Redmanye  (Newt Scamander i filmen) som var uppläsaren.
Det var helt underbart att få lyssna på när han läste upp boken och det var också flera ljudeffekter som gjorde lyssningen ännu roligare. 
Det var så intressant att få lära sig lite mer om alla de magiska djuren och min favorit av dem är ändå nifflern som är så gullig. 

Fantastic Beats and Where to Find Them är helt klart ett måste om man gillar Harry Potter och jag kan verkligen rekommendera ljudboken!

Betyg 8/10

 

4 kommentarer:

 1. Jag är i samma läge som du var i förut. Har velat läsa den FÖR ALLTID (känns det som) och ändå inte gjort det? Kanske ska ta ditt råd och lyssna på ljudboken för den låter ju jättemysig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja men gör det, den var verkligen bra! :)

   Radera
 2. Jag kan verkligen tänka mig att det blir en helt annan upplevelse av den här boken om man får lyssna till självaste "Newt". Och med ljudeffekter!
  Jag läste den här och tyckte den var urbota tråkig. Kanske får ge mig på ljudboken en gång.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det blev en riktigt bra upplevelse av att lyssna på honom! Ja men ge den ett försök iaf :)

   Radera

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...