lördag 3 december 2022

Inte för nära - Colleen Oakley

Titel: Inte för nära
Författare:
Colleen Oakley
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
407
Utgiven:
Mars 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
Jubilee Jenkins har en ovanlig åkomma: hon är allergisk mot andra människor. Sedan en nära döden-upplevelse som tonåring har hon därför isolerat sig i sitt hem. Men när hennes mamma dör tvingas Jubilee lämna sin trygga exil och ge sig ut i verkligheten igen. Som den stora bokälskare hon är lyckas hon få jobb på det lokala biblioteket och där möter hon Eric Keegan och hans adopterade son, Aja. Eric har precis flyttat till stan och kämpar med att få vardagen att gå ihop samtidigt som han oroar sig för Aja, som två år tidigare förlorade sina biologiska föräldrar i en flygolycka. En varm vänskap växer snart fram mellan dem alla tre, och mellan Jubilee och Eric väcks känslor ingen av dem hade räknat med.

Kommentarer:
Åh vad denna bok var bra! Jag läste ut den väldigt fort för det gick inte att sluta läsa. Jag gillade verkligen Jubilee som karaktär, hon var så djup och unik.
Handlingen bjöd på den perfekta blandning mellan allvar och varm humor och språket var målande och fint. Jag vet däremot inte vad jag tyckte om slutet, men förutom det, en jättebra bok!
 


Betyg 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Mohrelda 1 - Lovisa Wistrand

Titel: Mohrelda 1 Författare: Lovisa Wistrand Språk: Svenska Serie: Alvblodstrilogin #4 Antal sidor: 240 Utgiven: September 2023 Finns...