onsdag 21 december 2022

Löften, kyssar och varm choklad - Sofia Fritzson

Titel: Löften, kyssar och varm choklad
Författare:
Sofia Fritzson
Språk:
Svenska
Serie:
Systrarna Ljung #2
Antal sidor:
217
Utgiven:
Oktober 2021
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
Hillevi ställer alltid upp, till och med när det gäller att delta på en expojkväns inflyttningsfest. Fast besluten om att inte låta Tim få veta att han krossade hennes hjärta en gång i tiden, bokar hon en veckas semester i fjällen där festen äger rum. 


Simon återvänder hem för att fira jul och hjälpa till med familjeföretaget Fröjdåsens stugby. Efter ett stort svek för några år sedan bröt Simon med sin barndomsvän Tim och har inte träffat honom sedan dess. När Hillevi behöver en dejt till festen ställer Simon upp, men det som började som en enkel överenskommelse övergår snart i pirriga känslor och het attraktion. Snart står både Simon och Hillevi inför ett val: Ska de klamra sig fast vid det förflutna eller våga möta en framtid tillsammans?

Kommentarer:
Löften, kyssar och varm choklad är den fristående boken om systarna Ljung och denna gång är det Hillevi som är i fokus. Det var härligt att läsa om Hillevi och Simon och jag älskade att berättelsen tog plats i fjällmiljö, det var så mysigt!

Löften, kyssar och varm choklad gjorde mig alldeles varm inombords och jag ville hela tiden fortsätta läsa. Den var så mysig, full av julkänsla och härligt romantisk.

Betyg 7/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...