tisdag 6 februari 2024

Mellan dig och mig - Mhairi McFarlane

Titel: Mellan dig och mig 
Författare:
Mhairi McFarlane
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
361
Utgiven:
September 2023
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Vissa hemligheter bör inte avslöjas.


Roisin och Joe följer med sina vänner ut på landet för att fira tre saker: en födelsedag, en förlovning och premiären av den tv-serie som Joe skrivit manus till. Men under helgen ökar spänningarna, och konflikten bryter ut på riktigt när det första serieavsnittet visas och Roisin inser att privata saker som hon berättat för Joe i förtroende nu är ute för allmän beskådan.


Roisin vill fly uppmärksamheten och reser hem till sin barndomsstad för att hjälpa till på familjens pub. Men varje vecka sänds ett nytt avsnitt som avslöjar fler hemligheter, svek och otrohet ? och Roisin börjar undra om allt hon ser verkligen kan ha hänt på riktigt.


När sedan en av hennes gamla vänner dyker upp på puben tar livet plötsligt en oväntad vändning.

Kommentarer:
Mellan dig och mig blev den första boken jag plockade upp av författaren och jag efter att jag hade läst ut den var jag lite osäker på vad jag tyckte om den egentligen men jag har kommit fram till att jag gillade den, men jag trodde nog att jag skulle tycka om den ännu mer.

Tyvärr fastnade jag inte alls för karaktärerna, jag kände ingenting för dem och då faller boken lite för mig. Jag hade nog hoppats på lite mer romance i boken också men nu var det stort fokus på ett utbrott och det är faktiskt inte det roligaste att läsa om tycker jag.

Författaren har ett mycket trevligt språk och jag ville ändå hela tiden fortsätta läsa och i det stora hela hade jag en trevlig lässtund. Om jag kommer läsa mer av författaren? Ja, jag är nyfiken på hennes andra böcker för jag gillade ändå den här!

Betyg 6/10


Tack HarperCollins Nordic för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...