torsdag 1 februari 2024

Tills jag hittar dig - Harlan Coben

Titel: Tills jag hittar dig 
Författare:
Harlan Coben
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
361
Utgiven:
Januari 2024
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Goodreads:
En förälders värsta mardröm


För fem år sedan levde David och Cheryl Burroughs ett enkelt liv i sitt drömhus tillsammans med sin treåriga son Matthew. Aldrig kunde de föreställa sig den fruktansvärda tragedi som snart skulle ske. Men nu har Cheryl gift om sig och David avtjänar ett livstidsstraff för att ha mördat sin son.


David hävdar sin oskuld men efter de hårda åren i fängelse har han förlorat hoppet om upprättelse - och tilltron till sig själv. Kan han verkligen vara säker på vad som hände den där natten?


Men när David får ett oväntat besök av Cheryls syster Rachel vänds hans värld upp och ned. Med sig har Rachel ett foto som en av hennes vänner har tagit inne på en nöjespark. I bakgrunden, mitt framför bergochdalbanor och karuseller, står en pojke. Det tar inte många sekunder för David att inse det omöjliga - pojken på bilden är Matthew.

Kommentarer:
Tills jag hittar dig är den senaste boken av Harlan Coben och oj så bra denna var, jag tror faktiskt detta är min favorit av honom! Jag kunde inte sluta läsa och jag hade en väldigt trevlig lässtund. Handlingen var otroligt spännande och jag kunde inte alls förutse vad som skulle hända. Boken gick fort att läsa och det var mycket som hände hela tiden. Det var en riktigt bladvändare helt enkelt!
Jag gillade språket precis som i alla Cobens böcker och karaktärerna var helt klart intressanta att få läsa om.

Tills jag hittar dig bjöd på en mycket spännande läsupplevelse och jag kan varmt rekommendera den!

Betyg 8/10


Tack Bookmark förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...