måndag 4 april 2016

April - TBR

Det var ett tag sedan som jag la upp en TBR, så jag tänkte visa upp några böcker som jag hoppas kunna läsa i april. Jag valde inte ut så många eftersom jag tycker om att bara kunna välja det känner för, och sedan vet jag aldrig hur det blir när jag valt ut böcker, det kan bli något helt annat ändå, hehe. 


Livet Efter Dig - Jojo Moyes 
City of Glass - Cassandra Clare
The Kiss of Deception -  Mary E. Pearson 
Trutwitch - Susan Dennard
Illuminae - Amie Kaufman & Jay Kristoff (som jag redan läst ut, så än så länge så håller jag mig till min tbr, hehe) 

Sedan håller jag även på och lyssnar på The Raven Boys som ljudbok, och jag tycker att den är så bra! Jag tror att jag kommer lyssna på The Dream Thives efter den också för som sagt, jag gillar ljudboken riktigt mycket! 


Vad hoppas ni hinna läsa i april? 


6 kommentarer:

 1. Du har en nhärlig hög böcker framför dig ser jag! Håller med om det där med att planera, man vill göra det och ofta slutar det med något helt annat:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Får se om jag lyckas hålla den bara ;)

   Radera
 2. Åå där fanns många jag också vill läsa! Livet efter dig är jag riktigt nyfiken på, tyckte trailern till filmen var så fin :') jag är nog lite överambitiös i april, men Jag lever, tror jag, Vattnet drar, Maresi och Odinsbarn borde bli läsa :)

  Kul att ha hittat till din blogg också, fattar inte hur jag missat att återvända hit då jag vet att jag varit här gällande någon tävling någon gång ...?!?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du hittade hit igen, ja det var väl min tävling innan jul tror jag :) Hoppas du hinner med dina böcker i april, jag har också Odinsbarn hemma. får se om den blir läst snart också :)

   Radera
 3. Ser ut som många bra böcker, vill läsa ett flertal av dem själv :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, tack :) Hoppas de blir lästa också, hehe :)

   Radera

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...