fredag 1 april 2016

Månadssammanfattning: Mars 2016


Då var dags att sammanfatta läsningen i Mars och de böcker som jag läste var:
Magnus Chase and the Sword of Summer - Rick Riordan
Murder of Crows - Anne Bishop 
Winter - Marissa Meyer
Utpost - Ann Agurrie 
Ignite Me - Tahereh Mafi 
Harry Potter och Fenixorden - J.K Rowling
The Retribution of Mara Dyer - Michelle Hodkin 
Ur Askan - Leigh Bardugo 
Rouge - Rachel Vincent 
City of Bones - Cassandra Clare
City of Ashes - Cassandra Clare
Losing it - Cora Carmack (ej med på bild) 


Antal lästa böcker: 12

På svenska: 3
På engelska: 9
Antal tegelstenar (över 500 sidor): 4
Antal kortisar (under 250 sidor): - 
Lyssnat på: 

Bästa boken: 
Jag älskade många böcker den här månaden, som t.ex. Harry Potter och Fenixorden, Murder of Crows, Ur Askan och Ignite me, men jag måste ändå välja Winter av Marissa Meyer !


Sämsta boken: -

Månadens överraskning: 
City of Bones av Cassandra Clare,  jag trodde inte att jag skulle gilla den så mycket som jag gjorde då jag hade hört ganska blandade åksikter kring den, men jag gillade den!


Månadens besvikelse: 
The Retribution of Mara Dyer av Michelle Hodkin, tyvärr tyckte jag inte riktigt om den avslutade delen i Mara Dyer trilogin, vilket är synd för jag älskade den första delen men både den andra och tredje delen var inte lika bra som den första, enligt mig. Den var inte dålig, men jag blev som sagt lite besviken...


Snyggast omslag: 

Jag älskar omslagen till City of Bones och City of Ashes av Cassandra Clare som jag hittade på Book Depository (som jag inte visat upp i en book haul än men det borde dyka upp snart) 
Kommentarer: Jag är riktigt nöjd med läsningen i Mars, och det var väldigt skönt att avsluta 4 serier. I April hoppas jag kunna avsluta några påbörjade böcker som jag har fastnat lite i, tänker mycket på Finnikin of the Rock av Melina Marchetta som jag påbörjade i februari och kom ungefär halvvägs, men sedan tog det stop... 

Vilket var den bästa boken du läste i mars? 


8 kommentarer:

 1. Så himla många bra böcker du läst, och så mycket!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe tack, jag är riktigt nöjd med alla böckerna faktisk :)

   Radera
 2. Härliga böcker du läst!
  Har inte läst så mycket i mars tyvär men bästa för mig var nog : A thousand nights:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Åh, den har jag velat läsa ett tag, ser fram din recension på den när den dyker upp :)

   Radera
 3. Tråkigt att du blev besviken på Mara Dyer. Själv var jag väldigt förtjust i avslutningen (men är ännu gladare över fortsättningsserien). Och kul att du har börjat med TMI. Ser fram emot dina recensioner, och att höra vad du tycker om resten av serien. Har du läst TID förresten? Och hur bra var Murder of Crows? Jag är så besatt av Written In Red just nu, så tack för tipset. <3 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ska det komma en fortsättningsserie? Det har jag helt missat, får se om jag väljer att läsa dem då :) Älskade som sagt den första boken, och vet inte riktgt var det var som inte gjorde att jag inte tyckte om de andra lika mycket egentligen, men ibland blir det så tyvärr..
   Nej jag har inte läst TID än, utan valde att börja med TMI 1-3 och sedan gå över till TID, och jag är väldigt glad över att jag gillar serien än så länge, var som sagt en liten överraskning :)
   Murder of Crows var jättebra! Vad roligt att du gillar Written in Red, vad glad jag blir! :) <3

   Radera
 4. Åh vad kul att du gillade TMI! Jag har i och för sig bara läst de första tre delarna, men tyckte verkligen om dem - det är något med stämningen och karaktärerna som bara fastnar hos en. Trean är i alla fall min favorit hittills så hoppas du tycker om den med sen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Okej, vad roligt att höra :) Jag hoppas kunna läsa den snart för jag vill så gärna börja läsa TID :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...