lördag 23 april 2016

Bokpyssel!

Min mamma har alltid tyckt om att pyssla med alla möjliga saker, och på senaste tiden har hon bland annat gjort lite bok relaterade pyssel till mig, som jag bara kände att jag ville visa för er för jag tycker att det är så fina saker som hon har gjort!

Först är det två nya bokmärken, som jag blev helt kära i. Katter och böcker är två saker som jag verkligen älskar!


Sedan fick jag en bokväska, som är hur fin som helst!Hon har använt sig av möbeltyg så den kommer kunna används ordentligt. Sist men absolut inte minst så har hon även sytt en quilt (en slags filt) och mönstret ser ut som bokstaplar. På vissa av böckerna står det även boktitlar som jag fick välja, så självklart finns "Throne of Glass" med.
På baksidan har hon använt flis tyg så den är jättemysig att använda som filt, och den är så fin!

Jag älskar alla grejerna som hon har gjort! Jag måste säga att jag tycker hon är jätteduktig! Jag önskar att jag var lika duktig på att sy och så, och jag vill gärna lära mig men jag har inte riktigt tålamodet för det... 
Hoppas att ni tyckte att inlägget var lite roligt, det är ju ändå lite bok relaterat :) 


8 kommentarer:

 1. Jättefina saker! Hon är verkligen duktig :)

  SvaraRadera
 2. Jättefina grejer!!! Passar perfekt som blogginlägg. :) Och vilken superduktig (och snäll!!!) mamma du har!! Man blir verkligen pysselsugen, men jag är bättre med papper än med tyg så det får bli pappersbokmärken eller något istället. Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack för de fina orden! :) Ja, jag är också bättre på att pyssla med papper, så jag gjorde ett bokmärke i papper för förut som blev ganska fint så det funkar ju också :)

   Radera
 3. Jätteroligt inlägg, och så snygga saker. Älskar alla, men väskan måste ändå vara min absoluta favorit. Vilken duktig mamma du har. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack så mycket! :) Ja väskan är nog min favorit med, jag har använt den flera gånger! :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...