söndag 17 april 2016

Låneskörd!


Som jag skrev i mitt inlägg in fredags så fick jag låna en del böcker av min brorsa som också gillar att läsa. Vi brukar byta lite böcker med varandra då och då, vilket är väldigt roligt!

De böcker som jag fick låna är:
Vindens Namn del 1 - Patrick Routhfuss (fast den här har jag nog lånat i 2 års tid och fortfarande inte läst ut, hehe) 
Steelheart - Brandon Sanderson
The Way of Kings part 2 - Brandon Sanderson
Snow Like Ashes - Sara Raasch 
Falling Kingdoms - Morgan Rhodes 
The Burning Sky- Sherry Tomas
Eon - Alison Goodman

Falling Kingdoms började läsa i fredagskväll och jag gillar den än så länge! Har du läst någon av dessa och vad tyckte du isåfall? 


10 kommentarer:

 1. Jag har inte läst någon av dessa men vad kul att ha någon att byta böcker med! :)

  SvaraRadera
 2. Vindens namn har jag i hyllan och den väntar på att bli läst :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas vi gillar den båda två när den blir läst då :) Jag har läst ca 90 sidor (för länge sen) och gillar den men av någon anledning så blir det aldrig att jag tar tag i den och läser klart den, men någon gång så ;)

   Radera
  2. Haha jag har också börjat på den en gång, men sen blev den liggande. Vet inte varför för jag tyckte också om det jag läste :P

   Radera
  3. Haha nej är det sant? Vad lustigt! :P

   Radera
 3. Åh, vad många fina böcker. Och kul med en brorsa som också läser. Jag har läst Steelheart, Snow Like Ashes, Falling Kingdoms & The Burning Sky. Älskar alla. Och The Burning Skys inledning är helt enastående, för övrigt. Hoppas du kommer att tycka om alla dessa. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det är väldigt roligt att han också gillar att läsa, och i vissa fall har vi ganska lika smak också :) Vad roligt att höra att många av dem är bra, ser fram emot att läsa dem. Falling Kingdoms gillar jag väldigt mycket än så länge! :)

   Radera
 4. ÅÅh vad fusk ha ett syskon som läser, jag är själv i min skara, bland vnner också för den delen..suck! Har inte läst någon av de men falling kingdoms är jag sååå taggad på!:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är väldigt roligt att han också gillar att läsa, och vi har ganska lika smak i vissa fall också :) Åh vad jobbigt att vara helt själv, sånt är inte kul... tur att du har bloggen iaf då! :) Jag håller på och läser Falling Kingdoms och gillar den väldigt mycket än så länge :D

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...