tisdag 6 september 2016

Book haul

Det har kommit hem lite nya böcker senaste tiden som jag tänkte visa, bland annat så fyndade jag några böcker hos Malin på Nilmas bokhylla som sålde massa böcker väldigt billigt, och sedan har jag även köpt lite andra böcker..


Hos Malin hittade jag dessa tre, Isla and the Happily Ever After av Stephanie Perkins
The Fault in Our Stars och Paper Towns av John Green.  Sedan var jag med min storebror på Sience Fiction bokhandeln när han fyllde år, och då köpte jag Rat Queens volym 1 och Warbreaker av Brandon Sanderson. Jag har inte läst så många seriealbum men vill gärna läsa mer och jag har hört mycket gott om Rat Queens, så jag hoppas den är bra, och sedan har jag älskat allt jag har läst av Brandon Sanderson så jag hoppas även att denna är minst lika bra! 


Från Adlibris beställde jag hem, Harry Potter and the Cursed Child av J.K Rowling, John Tiffany och Jack Thorne,
 Nevernight av Jay Kristoff
Jag ser fram emot att läsa båda väldigt snart även om jag är lite nervös för The Cursed Child eftersom den har fått så blandad kritik, men jag hoppas jag gillar den. 

Har du läst någon av dessa och vad tyckte du isåfall? 

10 kommentarer:

 1. Är också nervös för The cursed child, men den står i alla fall och väntar i bokhyllan nu :P

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag hoppas att vi båda två kommer att gilla den :)

   Radera
 2. Åh, så fina. Rat Queens är jag jättenyfiken på, så ser fram emot din recension sen. Isla var bra, men inte lika bra som Anna och Lola. TFiOS är fantastisk, Paper Towns är väldigt bra (fast att jag tror att jag gillar filmen lite mer), och HP and the Cursed Child är en av mina favoritböcker för i år. :) Hoppas du gillar alla! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag hoppas att jag inte blir besviken på The Cursed Child, ska försöka att inte ha för höga förhoppningar, så roligt att du älskade den iaf! :) Jag är även lite nervös inför TFiOS eftersom alla verklige älskar den, hehe. Men jag ser fram emot att läsa den snart :)

   Radera
 3. Älskade HP! Gå in med inställningen att det är ett manus och inte en bok plus att vi bara får halva storyn eftersom det egentligen ska spelas upp och inte läsas. Då tror jag du kommer gilla den mer :) Älskar Rat queens!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag ska verkligen försöka att inte ha för stora förhoppningar, och jag hoppas att jag kommer gilla den :) Rat Queens har jag tänkt läsa väldigt snart, den verkar så bra! :)

   Radera
 4. Jag älskade Harry Potter and the Cursed Child. :) Den är inte perfekt men den är alldeles, alldeles underbar. Läs den med öppet hjärta och ha inga förväntningar så blir det nog bra i slutändan. :)
  Jag har även läst The Fault in our Stars och gillade även den väldigt mycket.
  Jag ska välja ny bok att läsa idag och kanekan det äntligen bli Throne of Glass, vi får se. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad roligt att du gillade Cursed Child så mycket, jag hoppas verkligen att jag också kommer att göra det och tack för tipset :) TFiOS har jag hört så mycket gott om, och jag hoppas den blir läst snart den med :)
   Hehe, jag håller tummarna för att du väljer att plocka upp Throne of Glass! :)

   Radera
  2. Det blev Throne of Glass och efter tre kapitel ser det lovande ut. :)

   Radera
  3. Åh vad roligt! Hoppas verkligen att du kommer att gilla resten också :)

   Radera

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...