onsdag 10 april 2019

Så lärde jag mig att älska min kropp - Linda-Marie Nilsson

Titel: Så lärde jag mig att älska min kropp 
Författare:
Linda-Marie Nilsson
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
152
Utgiven:
Maj 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris


Beskrivning från Goodreads:
När Linda-Marie Nilsson lade upp en bild på sig själv i bikini blev det en världsnyhet. Kroppsaktivismen eller kroppspositivismen handlar om att alla har rätt till sin kropp och om att vara nöjd med sin kropp som den är, trots samhällets skeva ideal.


Med hashtaggen #allastorlekarärvackra fortsätter hon att inspirera sina följare. Alltid med en stor portion humor, som i klippet där hon testar produkter för att låren inte ska gnida mot varandra.

Kommentarer:
Jag lyssnade på ljudboken och det är författaren själv som är uppläsaren och det är alltid något jag uppskattar.
Handlingen var så bra och verkligen personlig då Linda-Marie delar med sig av sitt inresta.

Denna bok behövs verkligen i dagens samhälle då det tyvärr fortfarande finns så mycket vikthets. Även om min kropp inte ser ut som Linda-Maries så kunde jag känna igen mig i mycket som hon skrev, och jag tror att många kan känna igen sig flera saker, som att  t.ex. känslan av att stå i ett provrum och den storleken man brukar ha inte passar.

Så lärde jag mig att älska min kropp är en en otroligt viktigt bok som jag tycker alla borde läsa, oavsett kroppsstorlek!

Betyg 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Födelsedagen - Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt

Titel: Födelsedagen Författare: Sofie Sarenbrant & Carina Bergfeldt Språk: Svenska Serie: Frida von Engen#1 Antal sidor: 336 Utgive...