söndag 1 december 2019

Två hjärtans karameller - Sofia Fritzson

Titel: Två hjärtans karameller 
Författare:
Sofia Fritzson
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
236
Utgiven:
Oktober 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris / Omnbile 

Beskrivning från Bokus:
När Ellinors far dör upptäcker hon och systrarna att han har investerat i ett företag som ligger på randen till konkurs. Motvilligt åker Ellinor till den lilla orten Kullaby där den olönsamma firman Karlssons Konfektyr ligger. 


Micke trivs med tystnaden och lugnet i sitt ensliga hus i skogen. Där lagar han sin fudge och snickrar sina fågelholkar. Han står inför årets mest hektiska period, med långa arbetsdagar och slitsamma julmarknader och har inga planer på förändring. När Ellinor sveper in i hans liv är attraktionen mellan dem omedelbar. Men Ellinors krav är skoningslösa: öka lönsamheten eller lägg ner. Och plötsligt är det inte bara ett företag som står på spel utan även två hjärtan.

Kommentarer:
Två hjärtans karameller är en julroman som var så charmig, romantisk och alldeles underbar!
Miljöbeskrivningarna var riktigt bra så det var lätt att föreställa sig hur allt såg ut.
Karaktärerna tyckte jag om, både Ellinor och Micke, och deras kemi var så bra. Handlingen var kanske lite förutsägbar men det gjorde absolut ingenting för jag ville bara att det skulle gå bra för karaktärerna.

Två hjärtans karameller bjöd på en varm och mysig läsning som gjorde att jag verkligen fick julstämning, och blev sugen på fudge! 

Betyg 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...