fredag 14 februari 2020

Aldrig ensamma - Anna Jakobsson Lund

Titel: Aldrig ensamma 
Författare:
Anna Jakobsson Lund
Språk:
Svenska
Serie:
Systemet #2
Antal sidor:
364
Utgiven:
November 2015
Finns hos:
Bokus/Adlibris / Omnible 
Beskrivning från Goodreads:
När Systemet inte är det största hotet - vem väljer du att lita på?

Tillbaka i huvudstaden. Allt ser ut som vanligt, men ingenting är sig likt.
Samtidigt som de högklassade förbereder sig för val planerar rebellerna ett attentat som ska ändra spelreglerna för alltid. Ava blir inblandad på båda sidor. Lögn, myt och sanning trasslas ihop och snart vet hon inte vem hon kan lita på.
Levi kämpar mot vansinnet. Leymah säger att han har glömt vem han egentligen är. Att han är stark nog att kontrollera sin förmåga. Han måste tro henne om han ska kunna rädda sin syster.
Ava, Levi och Leymah tvingas ta hjälp av gamla vänner och oväntade bundsförvanter för att få den kunskap de behöver. Men vem är det som förföljer dem? Vem har räknat ut sanningen?


Kommentarer:
Aldrig ensamma är andra boken i systemet trilogin och den var minst lika bra som första boken! Handlingen tar vid direkt där första boken slutade och det gick fort att komma in i boken.

När det gäller handlingen så var första halvan var lite långsammare men samtidigt fick vi då fortsätta läsa känna karaktärerna, ta del av världen och även magi systemet. Sedan ökade spänning och mot slutet blev det oerhört spännande!
Karaktärerna tycker jag så mycket, Ava, Levi och Leymah och deras vänskap är så fin. Jag tyckte också så synd om Levi i denna bok, mer än så kan jag inte säga.

Aldrig ensamma bjöd på en spännande läsning med härliga karaktärer och jag ser fram emot att läsa den tredje boken riktigt snart!

Betyg 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...