torsdag 13 februari 2020

Skammen är inte din - Anicia Sundström Eriksson

Titel: Skammen är inte din 
Författare:
Anicia Sundström Eriksson
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
131
Utgiven:
Maj 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Goodreads:
Skammen är inte din, inte skulden heller.

En självbiografisk bok i dikt och prosaform.

Denna bok är en resa via dikt och prosa om att bli hel som människa, en resa mot ett psykiskt tillfrisknande. Det innebär att du får följa med i upp- och nedgångarna och ta del av det allra smärtsammaste men även det allra finaste.

Kommentarer:
Skammen är inte din är en bok som kommer få dig att känna alla möjliga känslor på samma gång, eller iallafall gjorde jag det. Jag vet knappt vad jag ska skriva men Skammen är inte din är fantastisk, rå, ärlig, vacker, sorglig och även hoppfull.

Redan efter några sidor kände jag att den här boken borde alla läsa då den tar upp sådana viktiga ämnen som psykisk ohälsa,våldtäkt, och hur man kommer tillbaka efter det. Författaren skriver så bra om allt detta, att det är lätt att hamna i en ond cirkel och att man kanske tror att man förtjänar att må dåligt, men så är inte fallet. Alla förtjänar att må bra och det skriver författaren om på ett sådant bra sätt.

Det var så gripande att få följa med Anicia på hennes resan till helande och jag kunde inte sluta läsa. Hennes dikter var dessutom bara så fina och jag ser redan fram emot att läsa om den här boken.

Skammen är inte din är så viktigt bok, bara läsa den!

Betyg 9/10

Tusen tack till författaren & Ebes förlag för recensionsexemplaret!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...