måndag 17 februari 2020

I mörker gömd - Karin Slaughter

Titel: I mörker gömd 
Författare:
Karin Slaughter
Språk:
Svenska
Serie:
Will Trent #3
Antal sidor:
487
Utgiven:
Januari 2020
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Bokus:
På Atlantas största sjukhus tar Sara Linton hand om stadens fattiga, skadade och otursdrabbade. Hon är minst sagt härdad, ändå kan hon inte värja sig mot skräcken som griper henne när hon får in en medvetslös, uppenbarligen torterad kvinna. Vad har hon varit med om? I Atlantas utkanter har lokalpolisen satt i gång en egen utredning. Men Will Trent på Georgia Bureau of Investigation väntar inte på klartecken från sin chef innan han kastar sig in i jakten på förövaren och finner snart en fruktansvärd, mörk plats där han förstår att kvinnan hållits fången. Snart försvinner ännu en kvinna och Will Trent och Sara Linton samarbetar för att hitta henne innan det är för sent. Och de står inför ett fruktansvärt faktum: De må ha funnit gärningsmannens tortyrkammare, men själv är han försvunnen.

Kommentarer:
I mörker gömd är den tredje boken där vi får följa Will  Trent och jag har faktiskt inte läst de tidigare böckerna men det gick alldeles utmärkt att hoppa in i serien. Detta blev även min första bok av Karin Slaughter, men det kommer inte bli den sista! Jag får nog ta och läsa serien i rätt ordning senare.

Vi kasades direkt in i handlingen och sedan var det spänning och oväntade vändningar, och det var så bra. Även om boken är rätt så tjock så gick den fort att läsa eftersom jag hela tiden ville veta vad som skulle hända.
När det gäller karaktärerna så tyckte jag om att läsa om dem allihopa, Sara, Faith och Will,  och jag ser fram emot att lära känna dem bättre i nästa bok.

I mörker gömd bjöd på en spännande läsning där det inte gick att sluta läsa! Rekommendera varmt!

Betyg 8/10

Tusen tack till HarperCollins Nordic för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...