lördag 12 september 2020

Höstglöd - Gabriella P Kjeilen

Titel: Höstglöd 
Författare:
Gabriella P Kjeilen
Språk:
Svenska
Serie:
-
Antal sidor:
392
Utgiven:
September 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Bokus:
En antologi fylld av varma känslor i fallna världar. 


Kliv ut i natten, bland rivande höstvindar och fallna världar. Där verkligheten omkring dig förvandlas till aska, och hopplösheten tar fäste. 


Om hela världen störtar samman i ett rasande inferno kan du finna hopp i famnen hos en älskade eller upptäcka kärleken i en själsfrände. För hat bekämpas med kärlek och när kylan sakta kryper på: tänd en glöd i höstens mörker.


Kommentarer:
Höstglöd är Seraf förlags andra novellsamling och denna gång är det fokus på dystopiska världar och kärlek och det var bara så bra! Det är den perfekta blandningen mellan spänning, mystik och kärlek.
Språket i alla novellerna var riktigt målande och vackert och jag ville hela tiden ha mer när en novell var slut.

Jag tyckte egentligen att alla novellerna var riktigt bra och starka på sitt sätt men mina absoluta favoriter var Förlorad av Sara Dalengren, Född till hjälte av Gabriella P Kjeilien, och Den vita ryttaren av Caroline Hurtig. Sedan tyckte jag riktigt mycket om Leva sovandes av Tara Turcinovic och Känslostympad av Emelie Beijer.

Höstglöd är den perfekta novellsamling att krypa upp i soffan med en filt och en kopp te i höst! Rekommenderas varmt!

Betyg 8/10


Tusen tack till Seraf förlag för att jag fick förhandsläsa! 

2 kommentarer:

Järnhanden - David Renklint

Titel: Järnhanden Författare: David Renklint Språk: Svenska Serie: Dolkbäraren #1 Antal sidor: 219 Utgiven: Mars 2022 Finns hos: Bokus...