fredag 11 september 2020

Lönndörrens hemlighet - Hanna Blixt

Titel: Lönndörrens hemlighet 
Författare:
Hanna Blixt
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
126
Utgiven:
September 2020
Finns hos:
Bokus/AdlibrisBeskrivning från Bokus:
Sam vet att det är förbjudet att gå in i biblioteket, men nu tar han mod till sig och smyger in. Han fingrar på några av böckerna och råkar öppna en lönndörr som leder ner till en mörk grotta. Där hittar han ett mystiskt pussel med 24 siffror som glimmar av guld. Plötsligt är ingenting sig likt. I vilken tid har han egentligen hamnat? Vilka är pojkarna han sluter en pakt med och vem är den mystiska flickan från skeppsvraket?

Kommentarer:
Lönndörrens hemlighet är en julsaga på 24 kapitel och är skriven för barn mellan 6-9 år men den går utmärkt att läsa som vuxen och jag läste den i ett svep och den var så bra!

Jag kan bara säga att Hanna Blixt har gjort det igen! Hon har skapat ännu en barnbok som fångar en från första sidan och är både spännande och magisk!
Handlingen var så charmig och mysig och jag tyckte mycket om den magiska stämningen som fanns genom hela boken. Jag är svag för böcker som handlar om tidsresor, det är så spännande och det finns med i Lönndörrens hemlighet.

Språket var ännu en gång, målande och vackert och de korta kapitlen gjorde att man hela tiden ville fortsätta att läsa.

Lönndörrens hemlighet bjöd på en magisk och spännande läsning! Rekommenderas varmt!

Betyg 8/10


Tusen tack till Hanna Blixt & Bubo förlag för recensionsexemplaret! 
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Aldrig dit igen - Ida Ömalm Ronvall

Titel: Aldrig dit igen  Författare: Ida Ömalm Ronvall Språk: Svenska Serie: BAM #2 Antal sidor: 129 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: Boku...