tisdag 20 februari 2024

Château vid vägens slut - Jessica Eriksson & Stefan Holm

Titel: Château vid vägens slut
Författare:
Jessica Eriksson & Stefan Holm
Språk:
Svenska
Serie:
Romantiska äventyr i Värmland #1
Antal sidor:
256
Utgiven:
Februari 2024
Finns hos:
Bokus/Adlibris


Beskrivning från Goodreads:
Ellinor Carpentier har bott i Paris i hela sitt liv. När hennes svenska mamma går bort bestämmer hon sig för att börja om i Sverige, och väl där får hon veta att hon ärvt ett hus i Värmland. Hon kan absolut inte se sig själv i ett hus på landet, så hon anlitar den karismatiske mäklaren Andres Williamsson, som ivrigt tar sig an uppdraget att sälja. Men så snart Ellinor får se den förfallna egendomen blir hon förälskad. Huset är, i hennes ögon, ett château! Hon tänker om och vill i stället renovera och bilda ett konstnärskollektiv. Till sin hjälp tar hon den lite blyge men hängivne snickaren Felix Gustavsson. Samtidigt som huset återfår sin forna glans spirar kärleken mellan Andres och Ellinor. Men oväntad konkurrens om Ellinors hjärta komplicerar allt.

En varm och charmig berättelse om att följa sina drömmar och samtidigt både hitta hem och finna kärleken.

Kommentarer:
Château vid vägens slut är första boken i serien Romantiska äventyr i Värmland och redan innan boken kom ut så fastnade jag verkligen för det vackra omslaget, och det visade sig att insidan var minst lika bra den med!

Detta var en sådan fin romance bok där jag verkligen fastnade för karaktärerna, framför allt Ellinor och Felix.  Boken bjöd på en härlig lässtund och handlingen var mysig, romantisk och så fin,  och jag tyckte mycket om att få läsa om husrenoveringen. Vilken dröm att få ärva ett sådant hus och sedan renovera upp det!

Jag älskade också det detaljrika miljöbeskrivningarna av Karlstad och blev minst sagt sugen på att åka dit. Språket var otroligt fint, detta var en mycket välskriven bok och jag kunde verkligen inte sluta läsa. Detta är en bok som bjuder in till sträckläsning och hade jag inte haft så mycket att göra så hade den blivit utläst på en kväll.
Nu blir det att längta efter nästa bok i serien, men vi har tur, den kommer redan i maj!

Låt dig fängslas av Château vid vägens slut och förberedd dig på en härlig och romantisk lässtund! Rekommenderas varmt!

Betyg 8/10


Tack HarperCollins Nordic & HarperLove för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...