torsdag 6 december 2018

Luna Olympia - Ulrika Fjellborg

Titel: Luna Olympia 
Författare:
Ulrika Fjellborg
Språk:
Svenska
Serie:
Antal sidor:
374
Utgiven:
September 2018
Finns hos:
Bokus/Adlibris
Beskrivning från Adlibris:
Chris är en klon, skapad ur en fulländad genpool. Han sänds till federationens huvudstad, den enorma rymdstationen Tellus, för att arbeta inom politiken. På vägen träffar han Rebecca från Perth. Hon är prisjägaren som hela den undre världen fruktar. Nu har hon ställt in siktet på det farligaste villebrådet av dem alla, piratkungen Dawn. Men han kommer inte att ge sig utan strid, vilket passar Rebecca utmärkt. Hon vill döda honom med sina bara händer.

Snart är Chris indragen i en malström av intriger och tvingas kämpa, inte bara för sitt eget liv, utan för hela federationens framtid.

Kommentarer:
När jag fick förfrågan om att läsa Luna Olympia tyckte jag att handlingen lät så lockande så jag tackade såklart ja. Jag visste egentligen inte vad jag skulle förvänta mig men jag blev positivt överraskad!

Handlingen bjöd på rätt mycket, det är kloner, intriger, prisjägare, strider och en piratkung, och såklart en hel del spänning och action så det fanns ingen tråkig stund. Jag ville hela tiden veta vad som skulle hända och dessutom var det många underhållande stunder också.
Karaktärerna tyckte jag allihopa var intressanta, och min favorit var definitivt Rebecca som var så stark, självständig och sådär lagom kaxig.

Luna Olympia bjöd på ett underhållande och actionfylld rymdäventyr med härliga karaktärer och jag blev positivt överraskad! Jag ser fram emot att läsa mera av författaren!

Betyg 7/10

Tusen tack till Fafner förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...