lördag 14 december 2019

Kärlek i mån av snö - Lina Forss

Titel: Kärlek i mån av snö 
Författare:
Lina Forss
Språk:
Svenska
Serie: -
Antal sidor:
254
Utgiven:
September 2019
Finns hos:
Bokus/Adlibris / Omnible  Beskrivning från Bokus:
Innan OS-medaljören Kate födde barn på en turnébuss var hon världens högst betalda handbollspelare. Reggaestjärnan Rock är en bra människa men en usel pappa, så när Britta ska börja skolan lämnar Kate honom. 

Tillbaka i Sverige jobbar Kate på Svenska Akademiens kansli. Hon och Britta bor på idylliska Djurgården, tillsammans med mamma Dollan och ett gäng mostrar som lägger sig i allt. Britta tror på jultomten, för Rock vågar hon inte riktigt tro på. Så Kate gör allt för att hitta en pålitlig jultomte fast vad Kate egentligen behöver är kärlek, omtanke, sex, delat ansvar och någon att lita på, året runt. 


Barnboksförfattaren Kalle söker kärlek på barer, i triangeldramer och på Tinder. Men eftersom hans värsta mardröm är att välja fel går dejtandet inte så bra. För att ha råd med julklappar startar Kalle firman Tomteknäck. När hans bästa jultomte får mässlingen på självaste julafton, och en förtvivlad mamma mejlar och bara måste ha en tomte, tvingar Kalle sin pappa att rycka in.

Kommentarer:
Kärlek i mån av snö
verkade var en mysig julroman och det var den. Jag tyckte att den var bra!
Handlingen var lättsamt och intressant och då boken inte är så lång så läste jag ut den ganska så fort. Karaktärerna var härliga.
Jag tyckte om att läsa både om Kalle och Kate och romansen var fin. Boken blandar även in verkliga händelser som bland annat rörde svenska akademien efter metoo och det tyckte jag var bra.

Kärlek i mån av snö
var en mysig och charmig julroman som passade perfekt att läsa nu innan jul!

Betyg 6/10

Tusen tack till LB förlag för recensionsexemplaret! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Trial of the Sun Queen - Nisha J. Tuli

Titel: Trial of the Sun Queen  Författare: Nisha J. Tuli Språk: Svenska Serie: Artefacts of Ouranos #1 Antal sidor: 324 Utgiven: Maj 20...