torsdag 5 december 2019

Varghamn - Sara Dalengren

Titel: Varghamn 
Författare:
Sara Dalengren
Språk:
Svenska
Serie:
Flocken #2
Antal sidor:
320
Utgiven:
Maj 2017
Finns hos:
Bokus/Adlibris


Beskrivning från Goodreads:
Varghamn är andra delen i serien om FLOCKEN och en spännande paranormal romance om tillhörighet, kärlek och livet i en grupp med skepnadsskiftare.

Anja får betala hårt för sitt svek mot flocken. Ensam och utsatt förvandlas hennes liv snart till en mardröm. Längtan efter frihet och chansen att få visa mannen som hemsöker hennes drömmar vad hon egentligen går för, håller henne vid liv.


Simon har inte glömt den vackra och dödliga Anja, trots hårt arbete och en strid ström av tillfälliga förbindelser. Inget kan få minnet av deras första möte att blekna. När deras vägar korsas på nytt ser han sin chans, men Anja är inte det minsta villig att låta sig charmas.

Kommentarer:
Varghamn är andra boken i serien Flocken och jag tyckte att första boken var väldigt bra men jag tyckte snäppet bättre om Varghamn!

Handlingen var full av både romantik och spänning och jag ville hela tiden veta vad som skulle hända.
När det gäller karaktärerna tyckte jag om att läsa om både Anja och Simon och det var även roligt att få läsa om karaktärerna från Ensamvarg.

Varghamn bjöd på en spännande läsning med underbara karaktärer och jag ser fram emot att läsa nästa bok!

Betyg 8/10

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

En av oss kommer dö ung - Astrid Billengren

Titel: En av oss kommer dö ung  Författare: Astrid Billengren Språk: Svenska Serie: - Antal sidor: 396 Utgiven: Mars 2024 Finns hos: B...