tisdag 17 mars 2020

Ingen utväg - Cara Hunter

Titel: Ingen utväg 
Författare:
Cara Hunter
Språk:
Svenska
Serie:
Adam Fawley #3
Antal sidor:
332
Utgiven:
Januari 2020
Finns hos:
Bokus/Adlibris

Beskrivning från Bokus:
Det är jul och två barn har precis burits ut från resterna av ett brinnande hus i norra Oxford. Minstingen, Zachary, är död, och hans storebror Matty kämpar för sitt liv. Barnen verkar ha lämnats ensamma - deras mamma syns inte till och deras pappa, som är på konferens i London, svarar inte i telefon. 

När nya bevis uppdagas besannas kommissarie Fawleys värsta farhågor. Allt tyder på att det var mordbrand, men vem skulle ha motiv att mörda två små barn? Medan pojkarnas föräldrar lyser med sin frånvaro jobbar Fawley och hans utredningsgrupp närmast maniskt med utredningen av denna tragedi. 

Men vad är det egentligen som hänt? Varför lämnades barnen utan tillsyn? Var är deras mamma, och varför går deras pappa inte att nå? Kommentarer:
Ingen utväg är den tredje boken i serien Adam Fawley men det går bra att läsa böckerna fristående. Jag har inte läst något av denna författare innan men jag kommer absolut att vilja läsa mera av henne i framtiden! 

Handlingen var både intressant och spännande och även om det inte var spänning rakt igenom hela boken så ville jag ändå hela tiden veta vad som skulle hända och jag ville bara fortsätta läsa. Det var ledtråd efter ledtråd och det var bara så bra. 
Något jag gillade lite extra var alla tidningsartiklar med kommentarer, det gjorde läsningen ännu bättre. Karaktärerna kändes allihopa trovärdiga och levande och nu får jag nog se till att skaffa hem del ett och två i serien, för jag vill definitivt läsa mera av Cara Hunter! 

Ingen utväg bjöd på en välskriven och spännande läsning!

Betyg 7/10

Tusen tack till LB förlag för recensionsexemplaret!

2 kommentarer:

  1. Tycker också om att det är med tidningsartiklar och kommentarer i berättelsen! Det gör den speciell :)

    SvaraRadera

Om du var min - Christina Erikson

Titel: Om du var min  Författare: Christina Erikson Språk: Svenska Serie: Svartåsviten #1 Antal sidor: 347 Utgiven: September 2023 Fin...